Metrics loading
13.07.2021 | Блог

Ефект бетону на стінах особливо актуальний завдяки популяризації таких стилів інтер'єру, як лофт, індастріал, гранж, конструктивізм та інших. Для цього застосовуються сучасні оздоблювальні матеріали - штукатурки, що вписуються як в м'який інтер'єр спальні, так і в функціональні зони кухні та ванної.

Декоративна штукатурка під бетон: характеристики і переваги

Штукатурка, що імітує бетонне покриття, являє собою матеріал з шорсткою текстурою, який має велику кількість ефектів і можливостей для декорування інтер'єру.
Головна особливість полягає в стійкості до зовнішніх чинників. Завдяки цьому штукатурку застосовують як для зовнішньої, так і для внутрішньої обробки. Матеріал характеризується і можливістю приховувати дрібні шорсткості і нерівності, тріщини.

Декоративна штукатурка з імітацією бетону має такі переваги:

  • Оригінальний зовнішній вигляд: текстура бетону гармонійна і проста, дозволяє створювати лаконічній простір, який поєднується з різними стилями інтер'єру і матеріалами;
  • Універсальність: обробка має безліч варіантів і ефектів, завдяки чому може бути застосована в різних зонах будинку або квартири;
  • Простота нанесення: штукатурний склад має просту інструкцію, яка потребує специфічних навичок для її виконання;
  • Безшовність: покриття позбавлене швів, що псують зовнішній, монолітний вид інтер'єру і стін зокрема;
  • Шумоізоляція: матеріал «гасить» будь-які види шуму через свою щільність, що дозволяє використовувати його в новобудовах і приватних будинках з тонкими стінами;
  • Водостійкість: стійкість до вологи дозволяє використовувати покриття в кухонних зонах, ванній і санвузлі;
  • Теплопровідність: штукатурка має низький рівень провідності тепла, що надалі здешевлює опалення приміщення.

Серед не менш важливих переваг декоративної штукатурки в стилі лофт варто відзначити і її нешкідливість для здоров'я. Суміш не містить токсичні елементи, а значить використовувати її можна в будь-яких житлових просторах - будь то кухня, вітальня, спальня або дитяча кімната.
У порівнянні з іншими видами покриття декоративне оформлення під текстуру бетону має невисоку вартість, а значить може бути використано при будь-якому рівні бюджету. 

Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №1
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №2
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №3
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №4
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №5
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №6
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №7
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №8
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №9
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №10
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №11
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №12
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №13
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №14
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №15
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №16
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №17
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №18
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №19
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №20
Декоративна штукатурка з ефектом бетону в інтер'єрі - фото №21
01 / 01

Застосування штукатурки з ефектом бетону в інтер'єрі
Бетонні стіни - гарне рішення для великих кімнат, особливо в інтер'єрі в стилі loft. У невеликих приміщеннях краще застосовувати штукатурку як створення акцентної зони на одній зі стін.

Відмінний варіант - комбінування матеріалів, наприклад, натурального дерева в теплих тонах і стелі або стін з текстурою бетону. Щоб підкреслити матеріал покриття, краще використовувати неординарну меблі, яскраві фарби в декорі, а також кілька видів освітлення з різним світловим потоком.

Текстура штукатурки під бетон дозволяє використовувати її не тільки в якості настінного покриття, але і підлогового в тому числі. Для цього застосовуються так звані кварцові підлоги - наливні варіанти, що мають рівну, безшовну текстуру, що оптимально підходить для часто використовуваних приміщень, ванних кімнат, кухонь, нежитлових зон і так далі.

Головна особливість декоративного покриття Elfloor - в можливості застосування на різних поверхнях. Наприклад, його наносять не тільки на підлоги і стіни для рівномірного покриття, але і безпосередньо на стільниці. Завдяки високій вологостійкості покриття підійде і для вологих кімнат в тому числі.

Штукатурка під бетон від Elf Decor: види і варіанти застосування
Ми пропонуємо широкий асортимент декоративних штукатурок, кожна з яких має свої особливості і може бути використана великою кількістю способів.
Travertino Style
Бетонна штукатурка в стилі лофт, виконувана на основі натурального вапна. Підходить для внутрішніх робіт, має унікальну текстуру, відрізняється високою міцністю. Штукатурка має протимікробні властивості і легко миється. Це робить її оптимальною для застосування в таких приміщеннях, як, спальня, вітальня і коридор.
Travertino Veneziano
Покриття з імітацією різних текстур створюється на основі натурального вапна, відрізняється протигрибковими і миючими властивостями. Цей варіант декору універсальний, може бути використаний як у вологих, так і в житлових приміщеннях. Підходить для інтер'єрів з класичним і сучасним стилем, включаючи лофт, хай-тек і інші.
Toscana
Ще один варіант покриття, що розробляється на основі вапна. Відрізняється наявністю мінеральних добавок в складі, які дають ефект матовості після нанесення. Підвищена стійкість до забруднень, протимікробні властивості і вологостійкість роблять матеріал ідеальним для нанесення у вологих зонах будинку.
Castello
В основі цього декоративного бетону на стіни лежить мелений травертин, що відрізняється унікальною зовнішньої фактурою. За рахунок підвищених паро- і вологостійких властивостей підходить як для внутрішніх робіт, так і для зовнішніх. Висока міцність дозволяє застосовувати матеріал в якості основного зовнішнього декору будинку, а також в місцях, де потрібно приховати недоліки стін.

Декоративна штукатурка - сучасний метод декорування інтер'єру, який дозволить створити унікальну фактурну обробку вертикальних і горизонтальних поверхонь.

А щоб отримати кращий результат - використовуйте оздоблювальні покриття від Elf Decor!

13.07.2021 | Блог