Metrics loading
26.12.2020 | Новини

Ми запускаємо новий конкурс "Краще відео з об'єкта" для майстрів-декораторів з 26.12.2020 по 20.03.2021.

Все, що вам буде необхідно зробити, це зняти відео процесу або результату нанесення матеріалів Elf Decor на своєму об'єкті.

Та не забувайте продемонструвати упаковки наших декоративних матеріалів, що ви використовуєте.

За підсумками конкурсу 5 (п'ять) учасників, чиї відеоролики наберуть найбільшу кількість позначок «Подобається», отримають цінні подарунки, а саме:

  •  1 місце - набір інструментів Pavan Professional Decorative Kit;
  • 2 місце - набір інструментів Pavan Decorative Kit;
  • 3 місце, 4 місце, 5 місце - професійна кельма Pavan Anima (240x100 мм).

Щоб подати відеоролик до участі в конкурсі - заповніть форму, перейшовши за посиланням: Реєстрація на конкурс

«Краще відео з об'єкту» - фото №1
01 / 01

1. До участі в конкурсі приймаються тільки відеоролики з виконуваних об'єктів. Фотографії з об'єктів або відеоролики з майстерні до участі в конкурсі не допускаються.
2. Ви можете подати до участі кілька відеороликів з одного об'єкта або ж доповнити свій відеоролик декількома фотографіями (за бажанням). Кілька відеороликів, пов'язаних між собою за сюжетом, приймаються до участі як один відеоролик.
3. Основою для сюжету відеоролика повинні бути декоративні матеріали Elf ​​Decor. Це можуть бути відеоролики наступного плану:
- безперервна зйомка всіх етапів нанесення декоративних матеріалів Elf Decor (від старту до фінішу в режимі timelapse або ж в звичайному режимі *);
- різні окремі етапи (або один окремий етап) нанесення декоративних матеріалів Elf Decor, що відображають (або відображає) суть процесу;
- відеоогляд готового результату виконаного нанесення декоративних матеріалів Elf Decor.
4. У кадрі обов'язково має бути присутня фірмова тара / упаковка декоративних матеріалів Elf Decor, застосовуваних на об'єкті.
5. До участі в конкурсі приймаються відеоролики хронометражем не менше 30 секунд ** і тільки хорошої якості ***.
6. Переможці конкурсу будуть визначені за загальною кількістю відміток "Подобається" за весь період дії конкурсу під конкретної публікацією з відеороликом учасника в соцмережі Instagram.
7. За підсумками конкурсу 5 (п'ять) учасників, чиї відеоролики наберуть найбільшу кількість позначок «Подобається», отримають цінні подарунки, а саме:
 - 1 місце - набір інструментів Pavan Professional Decorative Kit;
- 2 місце - набір інструментів Pavan Decorative Kit;
- 3 місце, 4 місце, 5 місце - професійна кельма Pavan Anima (240x100 мм).
8. Не допускається демонстрація в кадрі логотипів / тари / упаковок / символіки або ж згадка словами інших брендів зі сфери будівельно-оздоблювальних матеріалів.
9. У разі присутності майстра в кадрі, одяг майстра не повинна мати на собі логотипів інших брендів зі сфери будівельно-оздоблювальних матеріалів. Майстер за бажанням може бути одягнений у фірмову брендовану футболку з логотипом Elf Decor, яку можна отримати безкоштовно за запитом в Direct в Instagram.
10. При публікації відеороликів ми зобов'язуємося відзначити аккаунт майстра-декоратора в тексті публікації, а також опціонально можемо відзначити аккаунт салону-партнера, з яким співпрацює майстер-декоратор.
11. У разі, якщо поданий на конкурс відеоролик не відповідає одному або декільком умовам участі, ми залишаємо за собою право не допустити до участі в конкурсі даний відеоролик і відмовити в публікації даного ролика в нашому акаунті в Instagram без роз'яснення причин.
12. Використання різних технічних прийомів і спеціальних програм для збільшення числа відміток «Подобається» під публікацією заборонено. Ми залишаємо за собою право виключити з участі в конкурсі відеоролик, викритий в «накрутці».
13. Більш детальні умови участі читайте в Положенні про проведення конкурсу: Детальна інформація про конкурс.

* У разі подання на конкурс відеоролика з безперервною зйомкою всіх етапів нанесення декоративних матеріалів Elf Decor в звичайному режимі, нами може бути проведена його трансформація в режим timelapse. У будь-якому випадку, ми настійно рекомендуємо проводити таку зйомку з використанням штатива.

** Хронометраж відеороликів, прийнятих до участі в конкурсі, не обмежений. Однак, слід розуміти, що з причини обмежень соцмережі Instagram, у нас немає технічної можливості публікувати відеоролики хронометражем більше 60 секунд цілком. У разі подачі на конкурс відеоролика хронометражем більше 60 секунд, ми маємо право вносити наступну редактуру в поданий відеоматеріал без узгодження фінального результату з учасником:
- сегментування цільного відеоролика на кілька коротких з подальшою публікацією всіх сегментів відеоролика в одному пості (без зміни сюжетного ряду);
- вибір кращого уривка (або декількох кращих уривків) відеоролика в подальшою публікацією його (їх) в одному пості (зі зміною сюжетного ряду);
- об'єднання декількох відеороликів в один відеоролик (без зміни сюжетного ряду);
- прискорення відтворення відеоролика з подальшим перетворенням його в режим "timelapse" (без зміни сюжетного ряду).

*** Під гарною якістю відеоролика мається на увазі:
- відеоролик повинен бути знятий в якості не нижче 720р;
- зображення в кадрі має бути чітким, ясним, сфокусованим;
- зображення в кадрі має мати достатню освітленість;
- зображення в кадрі має бути відносно стабільним
- без різких ривків, хаотичних тремтіння, різких змін кадру.
У разі, якщо на звуковій доріжці присутні сторонні шуми, розмови та інші моменти, які можуть негативно позначатися на сприйнятті відеоролика глядачами, звукова доріжка може бути замінена нами на фоновий музичний супровід.

26.12.2020 | Новини