Metrics loading
14.09.2021 | Блог

Сучасні декоративні покриття для стін дивують своєю різноманітністю і особливостями. Якщо немає бажання використовувати звичайну фарбу і класичні шпалери - тоді зверніть увагу на цей список унікальних оздоблювальних матеріалів.
Структурна штукатурка
Декоративні покриття в інтер'єрі у вигляді штукатурок користуються найбільшим попитом і популярністю. Особливо, якщо вони мають дуже цікаву фактуру. До цього виду можна віднести традиційну фактуру «Баранець» або фактуру «Короїд». Сучасні покриття зробили крок набагато далі своїх попередників. Сьогодні на ринку декору представлено безліч наповнювачів, що дозволяє отримати різні структури. У їх складі присутні добавки у вигляді дрібних частинок або камінчиків, в результаті чого виходить структурний рельєф. Використовувати можна для фасадів та внутрішніх інтер'єрів.
Покриття під бетон
Індустріальний інтер'єр вимагає особливого покриття. Наприклад, в тренді залишається штукатурка, що імітує бетон. Створена на основі вапна, вона має матовий ефект і унікальну текстуру, схожу на бетонну крихту. Завдяки наявності в складі мінерального наповнювача, матеріал має підвищену міцність і стійкість до зношування, висока якість і тривалий термін експлуатації після нанесення.
Імітація натурального каменю
Для покриття стін в приміщенні часто використовують оздоблювальні матеріали, що мають зовнішній вигляд, схожий з натуральним каменем.
Користується популярністю покриття ART STONE, в основі якого - гідратоване вапно і суміш з мінеральних наповнювачів. Після нанесення виходить візерунок, який повністю відповідає рельєфу скелястих порід, створюючи враження застосування трафарету.
Не меншу популярність має і покриття з імітацією мармуру під назвою MARMORINO STYLE. Воно повністю повторює текстуру мармуру, може мати як глянсову текстуру, так і матовий блиск.

Трендові декоративні покриття - фото №1
Трендові декоративні покриття - фото №2
Трендові декоративні покриття - фото №3
Трендові декоративні покриття - фото №4
Трендові декоративні покриття - фото №5
Трендові декоративні покриття - фото №6
Трендові декоративні покриття - фото №7
Трендові декоративні покриття - фото №8
Трендові декоративні покриття - фото №9
Трендові декоративні покриття - фото №10
Трендові декоративні покриття - фото №11
Трендові декоративні покриття - фото №12
Трендові декоративні покриття - фото №13
Трендові декоративні покриття - фото №14
Трендові декоративні покриття - фото №15
Трендові декоративні покриття - фото №16
Трендові декоративні покриття - фото №17
Трендові декоративні покриття - фото №18
Трендові декоративні покриття - фото №19
Трендові декоративні покриття - фото №20
Трендові декоративні покриття - фото №21
Трендові декоративні покриття - фото №22
Трендові декоративні покриття - фото №23
Трендові декоративні покриття - фото №24
Трендові декоративні покриття - фото №25
Трендові декоративні покриття - фото №26
Трендові декоративні покриття - фото №27
Трендові декоративні покриття - фото №28
Трендові декоративні покриття - фото №29
01 / 01

Венеціанська штукатурка
Сучасні декоративні покриття для стін найчастіше мають на увазі використання венеціанської обробки. Її особливість полягає в унікальному дизайні. За допомогою такого покриття можна створити такі візерунки, які не зустрічаються в інших видах опоряджувальних матеріалів. Найпопулярніший ефект - мармур, який досягається за рахунок використання вапна та мармурової пудри. Їй також можна надати різний відтінок за допомогою кольору.
Оздоблення з ефектом оксамиту
Декоративні покриття в інтер'єрі з ефектом оксамиту користувалися популярністю ще задовго до сучасності. Вони відмінно підходять для проведення робіт на стінах, стелі і навіть на підлозі. Такий матеріал дуже легкий в нанесенні, не вимагає постійного догляду. Крім оксамитової, приємною на дотик текстури, він володіє глянцевим блиском під метал - найчастіше під срібло або золото. Родзинкою оздоблювального матеріалу є зміна кольору в залежності від освітлення приміщення.
Перламутровий декоративний матеріал
Види декоративних покриттів для стін багаті унікальними видами матеріалів, які відрізняються перламутровим, перловим блиском.
Серед найвідоміших - штукатурка ILLUSION. В її складі - гранули сріблястого і золотистого кольорів, завдяки чому вона виглядає по-різному з різних кутів огляду.
Текстуроване покриття SAHARA також має яскравий блиск, створений за допомогою кварцових частинок і перламутрової бази. Є досить легкою в нанесенні і невибагливою у догляді. Може бути використано тільки для внутрішнього оздоблення інтер'єру.
Рідкий метал
В інтер'єрі в стилі бруталізму і лофту часто застосовуються оригінальне оздоблення стін. Наприклад, покриття, які імітують потік від розплавленого металу. Наша штукатурка Alchimia - відмінний вибір для створення подібного ефекту. Вона складається з епоксидної смоли і металізованих порошків, які надають потрібного блиску. У підсумку можна отримати як глянсову, гладку, так і текстурну поверхню з виступаючими елементами.
Імітація іржі
До таких інтер'єрних покриттів можна віднести штукатурку Corrosia. Вона імітує натуральний ефект корозії металу з його характерними ознаками. У складі такої штукатурки присутні відповідні частки заліза і міді. Варіантів Corrosia у нас в асортименті аж 5 видів і кожен з них окислюється по своєму. Це декоративне покриття застосовують в дизайні, де характерні металеві, зістарені поверхні, наприклад, в лофт або в стилі грандж.
Мікрогранітне покриття
Сучасні інтер'єри, особливо такий стиль, як індастріал, диктує свою моду на настінні покриття. Особливою популярністю користується мікрогранітна штукатурка Urbania, яка має урбаністичний стиль і оригінальний дизайн. Залежно від техніки нанесення може мати різні текстури, відрізняється шорсткістю і наявністю акрилових і силіконових сополімерів в складі.

14.09.2021 | Блог