Metrics loading
04.12.2023 | Блог

Серед найбільш популярних видів декоративних оздоблень для кімнат варто відзначити штукатурку Illusion, яка є аналогом всім відомого Ottocento (Отточенто). За допомогою такого покриття, що з легкістю імітує дорогоцінні, м’які тканини, легко створити унікальний дизайн стін та предметів декору.

Як виглядає покриття Illusion в інтер’єрі
Серед особливостей декоративної штукатурки варто відзначити простий, однак разом з цим елегантний зовнішній вигляд. Вона вирізняється серед інших ніжним, яскравим перламутровим блиском, а також має поверхню, до якої приємно торкатись руками.
Найчастіше декоративна фарба Illusion (Иллюзия) використовується у класичних інтер’єрах, де є необхідність підкреслити розкіш загальної обстановки. Серед стилів, до яких найкраще підійде таке покриття, варто відзначити античний, ампір, ренесанс, рококо, а також у певній мірі модерн.
Окрім класики, досить гарно вона поєднується з сучасними стилями. Наприклад, навіть у більш спокійному хай-теку штукатурка дозволить підкреслити помпезність та вишуканість підібраних предметів декору та меблів.
Особливо важливу роль під час оформлення стін за допомогою цього покриття буде грати саме освітлення. Гарне рішення – використовувати декоративну фарбу безпосередньо у добре освітлюваних приміщеннях, або ж створювати штучне освітлення по периметру.

Переваги декоративної штукатурки Illusion

Назва «Отточенто» з італійської мови перекладається як «XIX століття». Вона обумовлена тим фактом, що фарба створює ефект, який імітує дорогу, вишукану тканину, яка була досить популярна в епоху Ренесансу. Тоді оксамит, шовк та вельвет широко використовували для обробки стін.
Сьогодні ж таке покриття відоме безпосередньо завдяки своїм візуальним особливостям та перевагам. До прикладу, наша декоративна фарба Illusion має широку кольорову гаму, завдяки чому створюється індивідуальний, неповторний інтер’єрний ремонт усередині приміщень.

 

Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №1
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №2
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №3
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №4
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №5
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №6
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №7
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №8
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №9
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №10
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №11
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №12
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №13
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №14
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №15
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №16
Декоративне покриття Illusion для стін  - фото №17
01 / 01

До переваг штукатурки можна віднести наступні:

  • Пластичність: покриття легко наноситься на будь-яку поверхню, розподіляється як по шорсткому бетону, так і по гладеньким, шліфованим стінам;
  • Екологічність: не містить у своєму складі токсичних та шкідливих для здоров’я людей та тварин домішок, не виділяє токсичні пари після висихання;
  • Стійкість: після висихання штукатурка не піддається впливам вологи, плісняви, сонця та інших;
  • Довговічність: висока стійкість до механічних та інших типів пошкоджень, а також гарне зчеплення з поверхнями подовжує строк експлуатації штукатурки;
  • Вогнестійкість: завдяки цьому навіть у випадку пожежі покриття не загориться й не буде поширювати полум’я;
  • Відсутність запаху: штукатурка після нанесення та висихання немає неприємного, хімічного запаху.

Серед основних переваг декоративної фарби варто також згадати й її популярність. Завдяки цьому можна підібрати будь-який відтінок, домогтись створення певної фактури на поверхнях тощо.

Декоративна штукатурка Illusion (Ілюзія): особливості та сфери застосування
Декоративне покриття Illusion (Ілюзія) являє собою один з видів обробки стін у приміщеннях. Відрізняється від інших особливим складом, до якого входять перламутрові пігменти, а також золотисто-сріблясті гранули, що надають блиску та сяйва після нанесення.
Illusion від Elf Decor має такі особливості:

  • Гарно миється та прибирається побутовими засобами та за допомогою м’яких губок;
  • Оксамитова, шовкова поверхня, гладенька та приємна на дотик;
  • Можливість отримати велику кількість декору та малюнків під час нанесення;
  • Зміна сприйняття, блиску та кольору у залежності від часу доби.

Декоративна штукатурка Illusion нашого виробництва також випускається в трьох основних базах – срібло, класичне та біле золото. Завдяки цьому можливості її використання в інтер’єрі значно розширюються.
Приємна на дотик текстура дає можливість використовувати покриття у житлових та нежитлових приміщеннях. До прикладу, у вітальні або спальні штукатурка складе досить суттєву конкуренцію звичайній фарбі або шпалерам. За допомогою ефекту мокрого шовку можна покрити не лише стіни, а й стелю на кухні та навіть у дитячій кімнаті.
Окрім цього, покриття можна використовувати не лише у будинку та квартирі, а й навіть у офісі, у якості декору для власного бізнесу тощо.


Підсумовуючи, варто зазначити, що штукатурка Illusion (Ілюзія) стане гарним вибором для будь-яких приміщень. А широкий вибір палітри, можливість декорування та створення оригінальних мазків шпателем дасть можливість створити неповторний дизайн будь-якої поверхні у будинку.

 *У нашій фотогалереї використані дизайн-проєкти Лілії Смусенко, Ірини Путиловської, Ірини Львович, Ірини Карпової,  "Smart design" і "Sorokina Design".

 

04.12.2023 | Блог