Metrics loading

Сіра декоративна штукатурка | Блог Elf Decor

21.06.2024 | Блог

Декоративна штукатурка є гідною альтернативою класичним шпалерам. Вибираючи якісний оздоблювальний матеріал, ви забудете про необхідність "освіжити" стіни мінімум на 10 років, тоді як шпалери необхідно переклеювати кожні 3-4 роки.

Сіра декоративна штукатурка — це оптимальне рішення для тих, хто віддає перевагу спокійним відтінкам в інтер'єрі. Сучасні інтер'єри вражають фантазію. З одного боку дуже прості, з іншого — оригінальні та стильні. Сірий колір має безліч градацій — від глибоких і насичених кольорів, до срібла, металіка і зовсім світлого сірого. Якщо ви хочете візуально затемнити приміщення, віддайте перевагу більш глибокому відтінку. А якщо розширити — оберіть декоративну штукатурку під срібло або світлого відтінку. Лінійка Elf Decor представлена ​​різними варіантами сірих покриттів на будь-який смак — імітація бетону, Toscana, Elfloor. Сірий колір з перламутром — Sahara та Illusion. Вапняна сіра штукатурка — Grotto та Travertino Style.

Серая декоративная штукатурка

Переваги сірої декоративної штукатурки

  • Ви отримаєте красиве та міцне покриття з мінімальним терміном служби 10 років;
  • Суміші містять натуральні компоненти — вапно, мармурову крихту та пігменти, що робить продукцію абсолютно безпечною для здоров'я та навколишнього середовища;
  • Штукатурку можна наносити на будь-яку поверхню — стіни чи стелі;
  • Добре вписується в класичні та мінімалістичні інтер'єри. Використовується для оздоблення квартир, офісів, клубів, спа-комплексів, медичних закладів, дитячих ігрових кімнат;
  • Сірий колір сприяє розслабленню та спокійному сну. Тому широко використовується в оформленні спалень та дитячих кімнат;
  • Поєднується з іншими кольорами, тому ви можете додати яскраві акценти до своєї спальні. З сірим кольором чудово поєднується червоний, бежевий, білий, чорний, синій, рожевий та коричневий колір.

Сіра штукатурка не марка і легко миється, що особливо важливо для коридору чи кухні. Поверхня стійка до подряпин і потертостей, вологи та перепадів температур, що дозволяє використовувати матеріал для оздоблення ванної кімнати.

Декоративна штукатурка від Elf Decor

Компанія Elf Decor — це надійний виробник якісної декоративної штукатурки для вашого будинку чи офісу. Ми пропонуємо величезний асортимент якісної продукції, яка на 100% відповідає міжнародним стандартам. Штукатурка виготовляється за запатентованою технологією із застосуванням сучасного обладнання експертного класу. Декоративна штукатурка під срібло проходить суворий внутрішній контроль якості кожному етапі виробництва. Гарантуємо оригінальну якість, безпеку та бездоганний вигляд вашого покриття.

21.06.2024 | Блог