Metrics loading

Декоративна штукатурка в коридорі | Блог Elf Decor

22.06.2024 | Блог

Коридор — це перше приміщення, яке зустрічає гостей. Саме від його зовнішнього вигляду складається перше враження про смак господарів та якість ремонту. Але коридор — це не просто красива картинка, а приміщення з підвищеним навантаженням у вигляді бруду з вулиці, вологи від взуття, подряпин від дитячого транспорту або лап домашніх тварин.

Ось чому до обробки стін потрібно підходити відповідально, вибирати якісні матеріали, що наділяють поверхню гігієнічними та зносостійкими властивостями.

Оптимальним рішенням для оздоблення стін у передпокої є декоративна штукатурка. Матеріал дозволяє отримати красиву, міцну та довговічну поверхню, яка добре відштовхує пил та вологу. Для того, щоб очистити стіну, достатньо скористатися вологою тканиною і протерти поверхню.

Сучасна декоративна штукатурка представлена ​​в широкому асортименті кольорів та фактур, що дозволяє створити унікальний дизайн, що підкреслить оригінальний стиль та смак.

Особливості декоративної штукатурки для коридору

  • До складу включені природні та безпечні компоненти — гіпс, мармур, вапно;
  • Дозволяє створити поверхню з імітацією мармуру, цегли дерева, шовку чи оксамиту, або ефектом шкіри рептилії;
  • Створювати об'ємні ефекти та цікаві фактури;
  • Приховати дрібні нерівності та дефекти обробки стін;
  • Різноманітність фактур та стилів дозволяє втілити будь-який дизайн у життя;
  • Широка палітра кольорів і великий вибір текстур дозволяє досягти бажаного ефекту — натурального мармуру, природного каменю, бетону, цегли, зрізу дерева;
  • Висока міцність, стійкість до подряпин та механічних пошкоджень, ремонтопридатність.

У готову суміш можна додати глазур, віск, слюду, блискітки, металеву пудру. Це надасть декоративній штукатурці у коридорі оригінального вигляду. Гладкі та рельєфні штукатурки відмінно гармонують із різними стилями інтер'єрів. Органічно поєднуються з матовими та глянцевими меблями, металом, склом, ліпниною в класичних інтер'єрах, а також вписуються в скандинавський стиль, лофт, індустріал та гранж.

Декоративна штукатурка для коридору Elf Decor

Від якості вибраної вами венеціанської штукатурки для коридору залежить вихідний варіант і термін служби покриття. Elf Decor пропонує лінійку продуктів з натуральним складом, яка безпечна для здоров'я та навколишнього середовища. Це дозволяє отримати якісне та безпечне покриття у коридорі, спальні, дитячій кімнаті, кухні. Широкий спектр кольорів та фактур, а також можливість кольорування дозволить точно втілити будь-яке дизайнерське рішення.

22.06.2024 | Блог