Metrics loading
11.07.2024 | Блог

Лофт — це особливий стиль, який зародився з переобладнаних нежитлових приміщень у житлові на тлі спаду виробництва та економічної кризи 20-х років. Зазвичай, таким місцем були фабрики та промислові будівлі.

Сьогодні він асоціюється з арт мистецтвом, мінімалізмом, свободою та простором, відсутністю перегородок та важкого декору. Особлива увага приділяється обробці стін та стель. Це можуть бути необроблені стіни, цегляна кладка, відкриті комунікації. І, звичайно, велика кількість світла завдяки панорамним вікнам.

Сучасна декоративна штукатурка в стилі лофт найкраще імітує необроблені поверхні. Це може бути імітація бетону у вигляді гладкої або фактурної штукатурки сірого кольору. Штукатурка бетон лофт якнайкраще підходить для квартир-студій і великих світлих кімнат. До стилю лофт відноситься імітація цегляної кладки або текстури дерева, що гармонійно поєднується з колонами, балками та трубами.

Особливості штукатурки в стилі лофт

 

Стиль лофт неймовірно популярний у сфері розваг та відпочинку. Квартири, будинки, кафе, ресторани, готельні номери, офіси якнайкраще передають оригінальну і трохи брутальну атмосферу. Колірна гамма не обмежується фантазією дизайнера. У проектах часто використовують чорну, коричневу, жовту, синю, червону, білу декоративну штукатурку лофт. Однак можливі й інші колірні рішення.

У каталозі компанії Elf Decor ви легко знайдете та підберете оригінальне покриття для створення інтер'єру у стилі лофт. Лінійка Toscana Travertino Style, а також кварцова підлога Elfloor допоможуть точно втілити в життя будь-який дизайн.

Переваги продукції:

  • Висока міцність, стійкість до механічних пошкоджень;
  • Стійкість до забруднення та накопичення пилу. Для очищення достатньо протерти покриття м'якою тканиною;
  • Екологічність. Матеріал складається з природних компонентів та не містить шкідливих домішок, не має їдкого запаху. Тому підходить для оздоблення спалень, віталень, номерів готелів, залів кафе;
  • Стійкість до вологи;
  • Паропроникність та гігієнічність;
  • Гарантія якості від виробника.

Вибираючи продукцію компанії Elf Decor, ви отримаєте оригінальне, естетичне та довговічне покриття, яке прослужить не один рік.

 

Штукатурка в стилі лофт - фото №1
Штукатурка в стилі лофт - фото №2
Штукатурка в стилі лофт - фото №3
Штукатурка в стилі лофт - фото №4
Штукатурка в стилі лофт - фото №5
Штукатурка в стилі лофт - фото №6
Штукатурка в стилі лофт - фото №7
Штукатурка в стилі лофт - фото №8
Штукатурка в стилі лофт - фото №9
Штукатурка в стилі лофт - фото №10
01 / 01
11.07.2024 | Блог