Metrics loading
23.06.2024 | Блог

Декоративна зелена штукатурка вносить свіжість у будь-який інтер'єр. На перший погляд здається, що використання зеленої штукатурки зобов'язує до кардинальної зміни інтер'єру — заміни штор, диванів, крісел, шаф. Але сьогоднішня різноманітність кольорів і відтінків дозволяє, як освіжити інтер'єр, так і кардинально його змінити. Ви можете віддати перевагу зовсім світлому відтінку, освіжаючій оливці, ніжним пастельним відтінкам або обрати темно-зелену декоративну штукатурку.

Зелена венеціанська штукатурка добре вписується в класичні та сучасні інтер'єри. Гармонує з масивними дерев'яними меблями, склом, пластиком і металом. Тому оригінально доповнить вже готовий або стане яскравим акцентом у новому інтер'єрі. Ви можете віддати перевагу венеціанській штукатурці Murano та Veneziano Style, вапняній штукатурці Grotto та Travertino, а також затонувати перламутрові покриття.

Переваги зеленої декоративної штукатурки в інтер'єрі

Дозволяє зробити акцент чи зонувати приміщення. Ви можете нанести зелену штукатурку на одну стіну у вітальні чи спальні, або візуально відокремити одну зону в квартирі-студії від іншої за допомогою кольору.

Зелений колір заспокоює нервову систему, сприяє розслабленню та глибокому сну. Тому ви можете віддати перевагу зеленому кольору в обробці стін дитячої, вітальні або спальні. Відтінки зеленого також використовуються у спортивних залах, медичних та косметологічних центрах. Добре поєднується з іншими квітами — білим, сірим, коричневим чи кремовим.

Зелена штукатурка — це міцний та довговічний матеріал, який прослужить вам довгі роки. Поверхня стійка до подряпин, потертостей та вицвітання, не марка і легко миється.

До складу штукатурки входять натуральні компоненти, безпечні для здоров'я та навколишнього середовища. Завдяки натуральному складу, ви можете віддати перевагу зеленій декоративній штукатурці у спальні чи дитячій кімнаті.

Купити зелену декоративну штукатурку

Від вибору оздоблювального матеріалу залежить якість вашого ремонту та довговічність покриття. Обираючи продукцію компанії Elf Decor, ви можете бути впевнені у європейській якості, безпеці та довговічності продукції. У каталозі нашого сайту ви зможете ознайомитися з повним асортиментом продукції, характеристиками та рекомендаціями щодо нанесення.

Наша компанія є виробником продукції, тому кожен технологічний етап проходить сувору перевірку якості. Ми працюємо з сировиною преміальної якості та використовуємо власне обладнання експертного класу. Ось чому купуючи продукцію Elf Decor, ви гарантовано отримаєте якісний та надійний оздоблювальний матеріал.

23.06.2024 | Блог